Anasayfa

 Balinese Cinsi Kedi Özellikleri ve Bakımı

Narin, zarif ve son derece zeki bir kedi dostumuzdan bahsedeceğiz bugün. Balinese cinsi kedi dostlarımız ile arkadaş olabilmek adına kaliteli bir eğlence anlayışına sahip olmanız gerekmektedir. Balinese cinsi kedi dostlarımızı sıradan oyunlar ya da sıradan oyuncular tatmin etmeyebilir.

Minik patili dostlarımız, ilgi odağı olmayı çok sever. Eğlenceli bir kedidir. Kendilerine yeni bir dost bulma konusunda çok başarılıdır. Balinese cinsi kedi dostlarımız mükemmel ve zarif görünümleri ile tüm hayvanseverlerin kalbini kazanmayı başarmıştır. Bu mükemmel kedi ırkı ile ilgili sizin için çok detaylı bir araştırma yapmak istedik. 1900'lü yıllara kadar geçmişi ve atasının uzun tüylü Siyam olması sizi şaşırtmamalı.

Balinese Cinsi Kedi Kişilik ve Karakter Özellikleri Nelerdir?

Balinese cinsi kedi dostlarımız oldukça oyuncu ve çevik bir yapıya sahip olması ile bilinmektedir. Çevresi üzerinde gelişen olaylara karşı son derece duyarlı bir canlıdır. Diğer evcil dostlarımız ve aile üyeleri ile kolay bir şekilde etkileşime girmektedir.

Balinese cinsi kedi dostlarımız aile üyelerini dost edinmeye bayılır. Mükemmel duruşu ve zarafetleri sebebi ile Balinese cinsi kedi dostlarımız uyumlu bir türdür. İlgi odağı olmak çok seven ve kendisi ile sürekli etkileşim halinde olunmasından hoş olurlar. Balinese cinsi kedi dostlarımız talepkar canlılardır.

Ayrıca bu ırk, çok zeki ve akıllıdır. Balinese cinsi kedi dostlarımız kendisinin zekasını zorlayan her türlü duruma karşı açıktır. Bu aktivitelere bayılır. Siyam cinsi kedi dostlarımız kadar konuşkan bir dostumuz olmasa dahi konuşmayı severler. Balinese cinsi kedi dostlarımız daima iletişim halinde olmak isteyebilir. Bu minik dostlarımız her iş içerisinde sizi gözleyen bir denetçi gibidir.

Misafirlerinize karşı çok yoğun bir şekilde ilgi gösterebilir. Misafirleriniz de onlarla iletişim kurarsa bu durumdan hoş olacaktır. Balinese cinsi kedi dostlarımızın zekaları hayret edecek kadar fazla olabilir. Eğer üzgün bir durumun içerisindeyseniz Balinese cinsi kedi dostlarımız sizi neşelendirmek adına her yolu deneyebilir. Teselli edebilmek adına her hareketi sergileyebilir ve miyavlama ses tınısını sizin ruh halinize göre ayarlamaktan geri kalmaz.

Balinese Cinsi Kedi Bakımı

Balinese cinsi kedi dostlarımız da diğer tüm ırklar gibi etçil bir beslenme hakimdir. Bu güzel dostlarımızın etçil beslemenin birçok yolu vardır. Bu öncelikleriniz arasında asla sosis, salam gibi işlenmiş etler olmamalıdır. Balinese cinsi kedi dostlarımızı protein bakımından zengin içerikli diyet mamalar ile besleyebilirsiniz. Rutin veteriner kontrolleri ve haftalık taranması gerektiğini de asla unutmayın. Musmutlu ömürler dileriz.


Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve İnternet Sitesi Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.
X