Anasayfa

 Lambkin Cinsi Kedi Özellikleri ve Bakımı

Lambkin kedi dostlarımız isimlerini tüyleri sebebi ile Lambkin fare türlerinden almış bir kedi cinsidir. İran kedilerinin bir türü olarak bilinmektedir. Her ne kadar İran kedi dostlarımızın bir cinsi olsa da popülerliği sebebi ile Lambkin kedi dostlarımızın daha sonradan farklı bir ırk görülerek kendine has bir şekilde bu ismi almıştır. Lambkin kedi cinsi dostlarımız bir kedi cinsi olarak Londra'daki kedi yarışması önünde insanların gözleri önüne çıkmış bir ırktır. Elbette bu olay ise 1888 yılında gerçekleşmiştir. Ayrıca kişilerin Lambkin kedi dostlarımıza yarışmanın kazananı olduktan sonra alakası ve ilgisi sürekli olarak devam etmiş ve ününü bu şekilde kazanmış bir cins kedidir.

Lambkin Kedi Cinsi Genel ve Karakter Özellikleri

Lambkin cinsi kedi dostalrımız tüm hayvanseverler arasında oldukça popüler cinslerden bir tanesidir. Bunun ana sebebi ise mükemmel görüntüsü ve duygusal bir yapıda kedi olmasından kaynaklanmaktadır. Lambkin cinsi kedi dostlarımız tam bir dost canlısı yapıya sahip olmaları ile bilinir. Ayrıca yetişkinlerle, diğer evcillerle ve çocuklarla harika bir şekilde geçinir. Dışa dönük olan Lambkin cinsi kedi dostlarımız oldukça zekidir. Herkesin bildiği üzere Lambkin cinsi kedi dostlarımız uysal ve çok sevimlidir. Ayrıca bu minik kedi cinsi hiç tereddüt etmeden sahibine sevgi göstermeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. Lambkin cinsi kedi dostlarımız yakın aile üyelerini de çok sever. Onlar tarafından kucaklanmaktan çekinmezler. Bu sebeple insanlarına kucağına zıplayabilir ve kucağınızda uyumak adına kıvrılıp uyuyabilir. Çok sevimli olmasının yanında Lambkin cinsi kedi dostlarımız çocuklarla çok iyi bir şekilde anlaşıp oyunlar oynayabilir. Çocuklar tarafından da çok sevimli olarak görülen Lambkin cinsi kedi dostlarımız onlarla yakın bağ kurarlar.

Lambkin Cinsi Kedi Bakımı ve Beslenmesi Konusunda Bilgiler

Lambkin cinsi kedi dostlarımız her zaman sizden ilgi bekler. Bu sebeple tam olarak bir ev kedisi olarak kabul edilir. Bakımı da zor bir kedi ırkıdır. Öncelikle her gün tüy bakımı yapılmalıdır. Aksi durumda ise tüyleri birbirine karışacaktır. Lambkin cinsi kedi dostlarımız için bakım yapılmazsa ileride bu durum ona hem zarar verecek hem de çok zorlaşacaktır.

Beslenme olarak ise Lambkin cinsi kedi dostlarımızın özel beslenim mamalarından kullanması gerektiğini bildirelim. Bu konuda size en iyi veteriner hekimler destek verecektir. Ayrıca obeziteye çok yakın olarak bilinen Lambkin cinsi kedi dostlarımızın beslenmesine dikkat edilmez ise aksi durumda uzun yıllar sonucunda birçok hastalıkla uğraştığı görülebilir. Son derece kaliteli ve sağlıklı mamalar ile beslenmesi gerektiğini unutmayın. Veteriner hekimlerinizden yardım alarak bunu sağlamak elbette çok mümkündür. Veteriner hekimlerin önerdiği diyet ya da besinler her zaman sadık bir şekilde kullanıp uygulanmalıdır.

Sizlere bu içeriğimizde Lambkin cinsi kedi dostlarımız hakkında bilgiler verdik. Bizi takip etmeyi unutmayın.


Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve İnternet Sitesi Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.
X