Bileşim: %26 kurutulmuş et, %15 kurutulmuş somon, buğday, tahıl yan ürünleri, tavuk yağı (Ω-6 yağ asitleri kaynağı), bezelye, pirinç, arpa, pancar küspesi, keçiboynuzu baklaları, vitaminler ve mineraller, hidrolize tavuk proteini, maya ve maya özütü-Saccharomyces cerevisiae (manano-oligosakkaritlerin kaynağı - MOS ve β-glukanlar), hidrolize somon proteini, somon yağı (Ω-3-EPA ve DHA yağ asitlerinin kaynağı), inülin (hindiba çözünür lifi, kaynağı fosfo-oligosakkaritler - FOS), yucca. Analitik bileşenler: Ham protein% 34.00, Ham yağ% 16.00, Ham selüloz% 2.80, Ham kül% 7.80, Nem% 8.00. Besin katkı maddeleri: A Vitamini 24.000 IU / kg, Vitamin D-3 1.400 IU / kg, Vitamin E 460 mg / kg, Vitamin C 100 mg / kg, Taurin 1.200 mg / kg, Demir (Demir sülfat monohidrat) 140 mg / kg, Bakır (Bakır sülfat pentahidrat) 12 mg / kg, Manganez (Manganöz sülfat monohidrat) 46 mg / kg, Çinko (çinko sülfat monohidrat) 146 mg / kg, İyot (Potasyum iyodür) 3,8 mg / kg, Selenyum (Sodyum selenit) 0,18 mg / kg. Teknolojik katkı maddeleri: Antioksidanlar.