İçerik
Kurutulmuş Somon, Tapyoka, Kanatlı Yağı ( Yalı Asitlerin Kaynağı ), Bezelye, Hidrolize Somon Proteini, Maya Ve Maya Özütü - Saccharomyces Cerevisiae, (Mananooligosakaritlerin Kaynağı - Mos Ve Gf Glukanlar), Patates Proteini, Tatlı Patates, Keçiboynuzu Özü, Pancar Küspesi, Somon Yağı ( Epa - Dha Yağ Asitlerinin Kaynağı), İnülin ( Hindiba Çözünen Lifi Kaynak Fosfoooligosakaritler - Fos ), Doğal Selüloz ( Çözünmeyen Lif Kaynağı) Mineraller, Plantago Ovata"dan Ekstrakte Edilmiş Çözünen Diyet Lifi, Uçucu Yağlar ( Kekik, Tarçın, Karanfil, Biberiye, Nane, Yeşil Çay ), Hidrolize Kabuklular (Glukozamin Kaynağı), hidrolize Kıkırdak ( Kondroitin Kaynağı), Yuka, Kavun Suyu Konsantresi (Süperoksiğt Dismutaz Bakımından Zengin- Sod)
Analiz Raporu
Ham Protein %30, Ham Yağ %18, Ham Lif %2,4, Ham Kül %7,8, Kalsiyum %1,4, Fosfor %0,95, Epa+Dha %0,63, Nem %9, Glukozamin Hidroklorür 380Mg/kg, Kondroitin Sülfat 240Mg/kg Besin Katkı Maddeleri A Vitamini 24000 Iu /kg D-3 Vitamini 1,760 Iu / Kg E Vitamini 500Mg /kg. C Vitamini 220 Mg /kg. Bakır(Cuprik Şelat Glisin Hidrat ) 3,7Mg / Kg. Manganez (Mangan Sülfat Monohidrat ) 41Mg /kg. Mangnez ( Magnezyum Hidrat Manganez Şelatı ) 13 Mg / Kg Çinko ( Çinko Sülfat Monohidrat ) 83 Mg / Kg. Çinko Kg. Selenyum ( Hidroenlenmiş Selenometiyonin Analoğu ) 0,12Mg / Kg