Bileşimi Susuz tavuk eti, tapyoka, bezelye, hidrolize tavuk proteini, maya ve maya özütü-Saccharomyces cerevisiae (mananooligosakarit kaynağı - MOS ve gl-glukanlar), kuş yağı (yağ asitleri kaynağı Ω-6), hidrolize tavuk karaciğeri, patates proteini , doğal selüloz (çözünmeyen ber kaynağı), tatlı patates, sh yağı (yağ asitleri Ω-3-EPA ve DHA kaynağı), pancar posası, keçiboynuzu baklası, kurutulmuş bütün yumurta, mineraller, inülin (hindiba çözülebilir bereleri, fruktooligosakaritler - FOS), Plantago ovata'dan ekstrakte edilen çözünebilir diyet beresi, uçucu yağlar (kekik, tarçın, karanfil, kekik, biberiye, nane, yeşil çay), yukka, kabuklulardan hidrolizatlar (glukozin kaynağı), kıkırdak kaynağından hidrolizatlar kondroitin), liyofilize kavun suyu konsantresi (süperoksit dismutaz bakımından zengin - SOD). Analitik Bileşenler % 33.00 Ham protein, Ham% 12.00, Ham Ber% 5.00, Ham Kül% 7.90, Kalsiyum% 1.20, Fosfor% 1.00, Sodyum% 0.75, Magnezyum% 0.09 Su% 8.00, EPA + DHA% 0.50, glukozamin hidroklorür 300 mg / kg, kondroitin sülfat 220 mg / kg.