Bileşim Suyu alınmış tavuk, tapyoka, tavuk yağı (AC bir kaynağı, yağlı Ω-6.), Bezelye proteini, hidrolize edilmiş tavuk, maya ve maya Saccharomyces cerevisiae (kaynak mannooligosakkarıtler - MOS ve β-glukan) özü, karaciğer bütün yumurta, kurutuldu hidrolize tavuk, patates, şeker pancarı küspesi, keçi boynuzu bakla, patates proteini, balık yağı (alternatif akım kaynağı. yağ Ω-3-EPA ve DHA), (kaynak çözünmez lif) doğal selüloz, mineraller, , Plantago ovata gelen ekstre edilmiş çözünür diyet lifi, uçucu yağlar glukozamin (kekik, tarçın, karanfil, kekik, biberiye, nane, yeşil çay), avize, hidrolize edilmiş kabuklu hayvanlar (kaynak - inülin (FOS çözünür lif hindiba, kaynak fosfooligosacáridos) ), kıkırdak hidrolisat (Chondroitin kaynağı),liyofilize kavun suyu konsantresi (süperoksit dismutaz bakımından zengin - SOD).
Analitik Bileşenler Ham protein% 32.00, Brüt yağ% 16.00, Ham selüloz 3.70%, Ham kül% 8.20, Kalsiyum% 1.30, Fosfor% 1.10, Sodyum% 0.70, Magnezyum 0 ,% 09, Nem oranı% 8,00, EPA + DHA% 0.38, Glukozamin hidroklorür 300mg / kg, Kondroitin sülfat 220 mg / kg
Teknolojik katkı maddeleri: Antioksidanlar doğal (tokoferolce zengin bitkisel yağlar).