ileşim : Ördek proteini * (% 21), mısır unu, mısır, pirinç unu, somon küspesi (% 5), hidrolize karaciğer, pancar posası (şekeri alınmış) *, kümes hayvanı yağı, ayçiçek yağı, elma posası * (% 0,5), kolza yağ, bütün yumurta tozu, sodyum klorür, maya *, potasyum klorür, deniz yosunu * (% 0,15), keten tohumu (% 0,15), midye eti * (% 0,05), kırmızı şarap marşı (% 0,02), mürver, devedikeni, enginar , karahindiba, tuzlu, mercanköşk, zencefil, biberiye, adaçayı, kekik, huş ağacı yaprakları, ısırgan otu, anason, fesleğen, rezene, mürver çiçeği, lavanta çiçekleri, kişniş, papatya, meadowsweet, meyan kökü, maya (özü) *, (toplam kurutulmuş otlar :% 0.28). (* kurutulmuş) Metabolize edilebilir enerji: 1430 KJ / 100g; 3420 Kcal / kg
Analitik Bileşenler : ham protein% 24.0, ham yağ% 7.5, ham lif% 3.0, ham kül% 6.5, kalsiyum% 1.45, fosfor% 0.95, sodyum% 0.4, omega 6 yağ asitleri% 2.2, omega 3 yağ asitleri% 0.3