İÇİNDEKİLER Bileşim: %68 parça et ve hayvansal ürünler (özellikle %24 tavuktan, %15 sığır kalbi ve diğerlerinden), balık ve balık ürünleri (%9 parça alabalık), bitkisel protein özleri, tahıllar, sıvı ve katı yağlar ( özellikle somon yağı, salatalık yağı), mineraller, bitki ürünleri (özellikle kızılcık %0,05, kadife çiçeği (lutein kaynağı) %0,01, dulavratotu kökü, althea kökü, papatya çiçeği %0,01, ısırgan otu %0,01, kekik %0,01), MOS (prebiyotik) - mananooligosakkaritler) %0,01, beta-1,3/1,6-glukanlar %0,01. Katkılar: Besin katkı maddeleri (1 kg (kg) yem başına), mg/kg (mg/kg): D3 vitamini (3a671): 150 IU, E vitamini (3a700): 100, C vitamini (3a312): 40, kalsiyum D pantotenat (3a841): 2,1, B1 vitamini (3a821): 1,79, folik asit (3a316): 0,49, B6 vitamini (3a831): 0,28, biotin (3a880): 0,04, taurin ( 3a370): 506,02, DL metionin teknik olarak saf (3c301): 600, çinko (3b604): 2,1, manganez (3b503): 1,56, iyot (3b201): 0,32, selenyum (3b801): 0 ,1 μg (μg). Besinler: ham protein – %11, ham yağ – %5, ham kül – %1,8, ham lif – %0,3, nem – %77, kalsiyum – %0,2, fosfor – %0,18, magnezyum – %0,016. 1 kg (kg): omega-3 yağ asitleri – 0,71 g (g), omega-6 yağ asitleri – 2,22 g (g). Yem proteinlerinin %70'i hayvansal ve balık kökenlidir. 100 g (g) yemin enerji değeri (ısıl değer): 430,66 kJ (kJ) (102,93 kcal (kcal)).