İçeriği Kanatlılardan elde edilen et (taze, 25 %), kümes hayvanları proteini (kurutulmuş), pirinç, pirinç unu, hayvansal yağlar, taze ciğer (5 %), ciğer unu, protein hidrolizat, rendelenmiş kuru pancar (şekeri alınmış), keten tohumu, iç yağı (kurutulmuş), bezelye lifleri, somon balığı yağı, kalsiyum karbonat, tam yumurta (kurutulmuş), balık unu, bezelye (kurutulmuş, 0,4 %), maya (kurutulmuş, dahil. 0,1 % mananoligo sakkarit, 0,06 % β glukan), potasyum klorür, kırmızı yaban mersini (kurutulmuş, 0,1 %), yaban mersini (kurutulumuş, 0,1 %), yeşil dudaklı istridyeler (kurutulmuş), aynı safa çiçeği (kurutulmuş), hindiba tozu, kurutulmuş yuka bitkisi. Analitik Bileşenler : Protein 32,5 %, yağ oranı 22,5 %, ham lif 2,5 %, ham kül 6,9 %, kalsiyum 1,15 %, fosfor 1,0 %, magnezyum 0,08 % Kg Başına Beslenme Fizyolojisine Uygun Katkı Maddeleri :Vitamin A 17.500 uluslararası birim, vitamin D3 1.500 uluslararası birim, Vitamin E 150 mg, taurin 2.000 mg, bakır (bakır II sülfat, pentahidrat olarak) 10 mg, çinko (çinko oksit olarak) 30 mg, çinko (amino asit çinko şelat, hidrat olarak) 40 mg, iyot (kalsiyum iyodat, susuz olarak) 2 mg, selen (sodyum selenit olarak) 0,2 mg Teknolojik Katkı Maddeleri: Antioksidan maddele