İçeriği : Kanatlılardan elde edilen et (taze, 20 %), kümes hayvanları proteini (kurutulmuş), patates nişastası, patates (kurutulmuş), taze ciğer (5 %), ciğer unu, rendelenmiş kuru pancar (şekeri alınmış), protein hidrolizat, bezelye lifleri, selüloz lifleri, iç yağı (kurutulmuş), keten tohumu, somon balığı yağı, tam yumurta (kurutulmuş), balık unu, bezelye (kurutulmuş), maya (kurutulmuş, dahil. 0,1 % mananoligo sakkarit, 0,06 % β glukan), kalsiyum karbonat, potasyum klorür, kırmızı yaban mersini (kurutulmuş), yaban mersini (kurutulmuş), yeşil dudaklı istridyeler (kurutulmuş), aynı safa çiçeği (kurutulmuş), hindiba tozu, kurutulmuş yuka bitkisi Analitik Bileşenler : Protein 29,0 %, yağ oranı 9,5 %, ham lif 5,5 %, ham kül 6,8 %, kalsiyum 1,1 %, fosfor 1,0 %, magnezyum 0,08 % Kg Başına Beslenme Fizyolojisine Uygun Katkı Maddeleri: Vitamin A 17.000 uluslararası birim, vitamin D3 1.500 uluslararası birim, Vitamin E 150 mg, taurin 2.000 mg, bakır (bakır II sülfat, pentahidrat olarak) 10 mg, çinko (çinko oksit olarak) 30 mg, çinko (amino asit çinko şelat, hidrat olarak) 40 mg, iyot (kalsiyum iyodat, susuz olarak) 2 mg, selen (sodyum selenit olarak) 0,2 m Teknolojik Katkı Maddeleri: Antioksidan maddele