İçeriği - azaltılmış protein ve mineral içeriği - % 20 taze kanatlı eti - % 5 taze karaciğer - glütensiz tahıl Kanatlılardan elde edilen et (taze, 20 %), pirinç, pirinç unu, hayvansal yağlar, taze ciğer (5 %), iç yağı (kurutulmuş), somon balığı unu, kümes hayvanları proteini (kurutulmuş), rendelenmiş kuru pancar (şekeri alınmış), protein hidrolizat, bezelye lifleri, patates proteini, selüloz lifleri, kalsiyum karbonat, bezelye (kurutulmuş), somon balığı yağı, keten tohumu, balık unu, tam yumurta (kurutulmuş), maya (kurutulmuş, dahil. 0,1 % mananoligo sakkarit, 0,06 % β glukan), potasyum klorür, kırmızı yaban mersini (kurutulmuş), yaban mersini (kurutulmuş), yeşil dudaklı istridyeler (kurutulmuş), aynı safa çiçeği (kurutulmuş), hindiba tozu, kurutulmuş yuka bitkisi.
Analitik Bileşenler : Protein 24,5 %, yağ oranı 21,5 %, ham lif 4,5 %, ham kül 5,5 %, kalsiyum 0,7 %, fosfor 0,65 %, sodyum 0,4 %, magnezyum 0,06 %. Kg Başına Beslenme Fizyolojisine Uygun Katkı Maddeleri:Vitamin A 25.000 uluslararası birim, Vitamin D3 1.500 uluslararası birim, vitamin E 600 mg, taurin 2.000 mg, bakır (bakır II sülfat, pentahidrat olarak) 10 mg, çinko (çinko oksit olarak) 30 mg, çinko (amino asit çinko şelat, hidrat olarak) 75 mg, iyot (kalsiyum iyodat, susuz olarak) 2 mg, selen (sodyum selenit olarak) 0,2 mg. Teknolojik Katkı Maddeleri: Antioksidan maddeler