Anasayfa

 Çocuklarla En İyi Anlaşan Köpek Cinsleri

Biz insanların en yakın dostlarımızdan birisi olan köpek dostlarımız, hayata gözlerimizi açtığımızdan itibaren bizlerle birliktedir. Evlerimizde olmasa dahi sokakta ya da çevremiz içerisinde mutlaka sevdiğimiz ya da beslediğimiz köpek dostlarımız vardır. Bu durumdan çocukların, gelişiminde ve 'dostluk' kavramında köpek dostlarımız oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Çocukların gelişimi adına bir köpek dostumuzu sahiplenmeniz ve onlara hayvan sevgisi aşılamanız yapılan en büyük iyiliklerden bir tanesdir. Unutmamak gereken bir durum vardır ki o da hayvan sevmeyenin insan sevmeyeceği görüşüdür. Bu nokta üzerinde evlerimize alacağımız ya da çocuklarımızda arkadaşlık etmesini isteyeceğimiz köpek ırkını çok dikkatli seçmelisiniz. Sizlerin de uzun yıllar boyunca onlara bakabileceğinizden emin olmalısınız. 

Golden Retriever

Altın rengi tüyleri sayesinde mükemmel bir görüntüye sahiptir. Av köpeği olarak kullanılmış olan minik patili dostlarımız olan Golden Retriever cinsi köpek dostlarımız, şimdilerde evlerimizde çocuklarımızın en ama en yakın dostudur. Kurtarma operasyonlarından tutun otizmli çocuklar için sosyal entegrasyon programlarında, yabancı madde operasyonlarında dahi kullanılıyor. Oldukça sevimli bir yüz yapıları vardır. Çok fazla özgüven sahibidir. Dünya üzerindeki en cana yakın cinslerden bir tanesidir. Her şeyden öte inanılmaz sabırlı bir köpek türüdür. Çocuklarımız ile çok iyi anlaşan köpek türleri arasında kesinlikle ilk sırada yer almalıdırlar.

Pug

Kocaman gözleri, minik gövdesi ve küçük bacakları ile adeta bir görsel mükemmelliktir Pug cinsi köpek dostlarımız. Dost canlısı ve sevimli yapıları ile harika ev ve oyun arkadaşıdır. İnsanların yanı sıra diğer evcil hayvan dostlarımızla da çok iyi ilişkilere sahiptir. Yüksek enerjileri sayesinde çok hareketli olan minik patili dostlarımızdandır. Çocuklarla harika bir şekilde arkadaşlık yapabilecek karakterdedir.

Labrador Retriever

Aileler tarafından en çok tercih edilen çocukların dostu olan Labrador Retriever cinsi köpek dostlarımız, çok zeki ve enerjik yapıya sahip hayvanlardandır. Oyun oynamayı çok seven ve sahipleri ile çok iyi bir bağ kurabilen Labrador Retriever cinsi köpek dostlarımız çok iyi bir arkadaştır. ÖZellikle çocuklarla oyun oynamaya ve vakit geçirmeye bayılırlar. İnsanlar ile olmayı ve kendi cinsleri ile vakit geçirmeyi çok seven Labrador Retriever, diğer evcil dostlarımızla çok güçlü ilişkilere sahiptir.


Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve İnternet Sitesi Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.
X